Wij zijn een allround logopediepraktijk met zes vestigingen. Wij behandelen zowel kinderen als volwassenen en komen indien noodzakelijk ook bij u thuis. De stoornissen die we behandelen vindt u onder het kopje "stoornissen".
Binnen de praktijk is er de specialisatie van preverbale logopedie. Bij de behandeling van de kinderen met slik- en voedingsproblemen wordt nauw samengewerkt met zowel de betrokken artsen als met een diƫtiste.

De praktijk biedt naast de logopedische behandelingen eveneens de COGMED-training aan. Dit is een internettraining om het werkgeheugen te verbeteren. Voor meer informatie zie: www.cogmed.nl. Ook kunt u mailen of bellen naar de praktijk (vraag naar Ineke Telder, maandag en woensdag aanwezig).

Een andere specialisatie van de praktijk is het trainen en begeleiden van stemacteurs. Dit wordt gedaan door Karin Akkermans.

Wij bieden eveneens remedial teaching aan. Deze extra hulp, met name op taalgebied, lezen en spelling, wordt niet vergoed door de verzekering en dient dus zelf betaald te worden. Al onze medewerkers zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister. De praktijk is aangesloten bij de NVLF (Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie).